top of page
Lisen ny bild_edited.jpg

LISEN TELL

Leg. Fysioterapeut
( ansluten till Regionen , ej remisstvång )

Till mig kommer patienter med en rad olika problem. Exempel kan vara artros, ryggskott, nackbesvär,tennisarm, musarm, ischias, huvudvärk, bäckenproblem i samband med graviditet mm.

Vid första besöket tar jag upp en anamnes (sjukdomshistoria) och gör en undersökning. Utifrån anamnesen och resultatet från undersökningen läggs en individuell behandlingsplan upp. Behandlingen kan bestå av mobilisering av leder, mjukdelsbehandling av muskler, upprepade rörelser för egenmobilisering av leder, hållningsinstruktioner, styrke/stabilitets eller rörlighetsträning i vårt gym, traktion, akupunktur, avspänning och yoga.

Utöver min fysioterapeuttexamen har jag vidareutbildning i akupunktur, idrottsmedicin samt en examen i Mekanisk Diagnostik och Terapi även kallat Mc Kenziemetoden. Jag är även certifierad instruktör i Mediyoga.

Mc Kenziemetoden

Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT) även kallad Mc Kenziemetoden är en bedömningsmodell och en aktiv behandlingsform vid besvär från nacke, rygg, muskler och leder.

Läs vidare på  https://se.mckenzieinstitute.org/

Torticollis

Jag behandlar också barn och ingår i ett nätverk av fysioterapeuter i Sverige som intresserar sig särskilt för och behandlar torticollis ( "sned hals") och plagiocefali ("sned skallform") Nätverket leds av fysioterapeuter från Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Drottning Silvias Barnsjukhus.

Läs vidare på www.torticollis.dinstudio.se

Små barn med avvikande eller försenad motorisk utveckling samt de med ortopediska problem som tex nackbesvär, snedbelastning etc. hör också till min patientkategori.

Kontaktuppgifter:

Email: fysio.lisen@outlook.com

Telefon: 070-3506073

Boka tid här:

bottom of page